Arbetsintervjun...

När jag tänker tillbaka till den där första riktiga arbetsintervjun jag hade i oktober nu så hade jag faktiskt en väldigt stor tur. Jag som kände att hela intervjun gick å sket sig totalt, blev ju glatt överaskad när dom ville ha mig redan en vecka efter intervjun. Jag förstår egentligen inte varför dom ville ha mig när jag kände att jag bara gjorde bort mig under samtalet med ägarna, jag kanske förstorar upp känslan jag hade då en aningens men jag har gått och funderat på den här frågan i över sex månader nu. Varför valde dom just mig? När jag jobbade på skolan så sa min chef där, att det är för att jag är den jag är.
Kanske det, men jag har ju inte alls den erfarenheten som dom andra har, visst lär jag mig av dom och jag försöker ta så mycket arbete jag bara kan för att visa dem hur duktig jag är. Det sista jag vill är att dom ska tro att jag är en lat ungdom som bara åker efter alla andra och har de bra. Men varför valde dom mig? Och varför känner jag mig ännu så osäker på om jag kommer att få jobba kvar där eller inte? Är det för att alla får sparken nuförtiden? Jag försöker oftast att inte tänka på det för jag stormtrivs på mitt jobb och vill inte ha nått annat som tynger ner mig men ibland så är det svårt att hålla tillbaka vissa tankar... Jag har haft tur och det slog mig inte förräns Erika sa de till mig i lördags.
Aldrig att jag trodde på att jag skulle få ett sådant här liv när jag var mindre! Nu så vet jag att jag har det bra och jag är tacksam för det också!

Nej, nu blev det visst lite för långt men här kommer iaf en glad nyhet för mig!
Jag har fått min hyra sänkt pga läckan som jag har i mitt badrum. Jag har inte störts så jätte mycket av det men man tackar och bockar eller hur? ;) Wieee mer pengar till mig! :D

/M


Lötsjön

Idag så tog jag å Alex en promenad vid råstasjön men den här gången så gick vi vidare till sjön som ligger bredvid och den heter Lötsjön, där så fanns det en jättefin park med jättemycket folk eftersom det var så soligt och varmt ute:D
Det fanns till och med en en servering och en liten glasskiosk, som tur var så hade jag pengar med mig så vi tog varsin glass! Jag som har varit så fruktansvärt sugen på glass skit länge fick till slut den;)
Vid den här parken kommer det nog att grillas ofta i sommar, eller hur Alex! ;)

Sista lediga dagen för den här långhelgen då. Det har varit skönt att få ladda batterierna lite. Nu är det en massa arbete framför en. Den här veckan så har jag två öppningar för att Åsa är ledig och chefen ville inte att någon vikarie ska öppna så då får jag göra det. D
Det enda positiva med de är jag slutar två på onsdag, jag har aldrig slutat så tidigt förut på det här jobbet på en vanlig dag. Som vanligt så ska jag träna efter men jag ska nog försöka hinna till banken innan. Jag berättar mer om de när jag har varit där:)

 En fin liten bäck.   Här har vi fina Lötsjön!


GLASSBILDERNA!

         
Kolla in poserna!

Visst är vi seriösa;)

Nu ska jag kolla film och sen nana kudden;)


/M                                                                                                                                                                                                   


Trots dåligt väder till en början.

De va ju inte de roligaste vädret när man gick upp i morse, inte heller när jag var på väg till träningen men dagen slutade som en sommardag trots.
Det var ca 16 grader ute när jag skulle iväg på min promenad, det massor av folk ute, man kännde grill lukten kittla i näsborrarna och blommorna doftade för fullt. Nu börjar sommaren komma!
 Syrenerna fick mig att längta hem lite, längta hem till mormor och morfars torp där det finns stora buskar med syrener som dessa. På topet brukar vi ha pick nick, gå promenader med hundarna och bara umgås. När jag var yngre och ville tjäna lite pengar så brukade jag hjälpa moffa att klippa gräset vilket var jätte kul tyckte jag. En riktig familje plats!

/M


Duktigt Marre!

Jag kom iväg till träningen till slut! Visst är jag duktig:P

Jag kan iaf klappa mig på axeln idag för jag har:
• Tränat
• Tvättat
• Diskat
Och ska snart ut på en promenad:D som jag precis fick väldigt stor lust till...

/M

Kvällen hos Alex

 Vi blev sugna på Té och det ena ledde till det andra;)

                                                                                           Sen blev det skorpor också!

 Sen började spelandet:)

                                                                                                 Jag hängde Alex!

 Här har vi skapat vår egen Achmed "The dead terrosist"

Ork, lust och vilja...

Ibland är det svårt att hitta motivationen till vissa grejer men då är det också bra att man är lite envis utav sig:p
Min motivation är väldigt svårhittad just nu till träningen men jag är så envis att jag ska bara dit, jag vet ju att jag kommer att må mycket bättre efteråt. Man känner sig så frukansvärt nyttig och nöjd. Så vi får se om jag kommer iväg imorrn, vad tror ni? ;)

Just nu är jag är precis hemkommen från Alexandra där jag har kollat på film, druckit Te och spelat spel...
I onsdag så var vi med Lollo och festade. Dagen efter så slappade vi hela dagen hos henne med bland annat bakis pizza och mycket cola för min del;)

Förresten! En sak som jag är väldigt nyfiken på är vilka som brukar läsa min blogg;) Skriv gärna en kommentar så att man kan få ha lite koll!

Detta var allt för ikväll, God natt! ♥

/M

Arbetsvecka på tre dagar!

Jepp, jag är ledigt på fredag också:D Skönt! Jag hade tänkt å åka till pappa men har inte rikigt råd med det just nu. Det är ju trots allt löning snart då brukar ju nästan alla pengar vara borta.
Jag får hitta på något annat, men vad?

I måndags så blev det inget gym utan det blev igår, men det blev inte ett särskilt seriöst pass för det var så många där och allt var upptaget så då blir jag helt vilsen när jag är ensam och vet inte riktgit vad jag ska göra. Det blev lite cykling iaf och jag bevisade för mig själv attt jag klarar att cykla längre nu än vad jag har kunnat förut utan att bli helt slut... Kanske för att jag tränar mina ben varje dag i alla dessa förbaskade trappor som finns överallt!
Jag ska försöka ta ett pass idag med eftersom jag slutar tidigt idag:D

Vi hörs!

/M

Helg med Alexandra.

Den här helgen har jag spenderat med Alexandra:)


Alex har hittat en fin park/slinga på andra sidan av solna så vi träffades efter jobbet i fredags och tog en promenad dit och det var hur fint som helst där! Det är typ som en slinga runt en sjö (Råstasjön) och det är jätte många som springer där så man blev faktiskt riktigt sugen på att spinga:P

I Lördags så var vi på IKEA och tog en runda. Jag hittade lite smått å gott:p
Idag så tog vi en promenad till råstasjön igen och än en gång blev man rikigt sugen på att springa men det får jag ta i morgon på gymmet efter jobbet...


 Ikväll så kände jag för att göra det lite mysigt med ljus:)
Mysigt va?

Ljushållarna är ny inköpta från IKEA för att jag hade tydligen inga här! Alla är hemma på ön...

Nu ska jag gå och sussa, vi hörs!

/M


Summering!

Jag kör lite summering utav veckan som gått då:)

I helgen så va jag med Lollo och Pehr, vi avslutade helgen med en skön grillkväll då även Alexandra var med.
Under veckan så har jag varit å tränat, skrivit mig i stockholm, haft avdelningsmöte och imorgon ska jag stänga tyvärr för att J är sjuk...
Nu jävlar är man 08! Så nu håller jag på att adressändra och ska skaffa mig en hemförsäkring, är det något mer man ska göra?? Man har ju inte riktigt vanan inne att flytta såhär så jag har inte särskilt stor koll på vad man behöver göra... Välkommen in i vuxenvärden bara!! Allt nytt bara matas på en... Vilken tur att man har en förälder som kan hjälpa en med sådant, vad gör man annars?

Fick massage idag, i en timme vilket gjorde mig väldigt trött men jag pallrade mig ändå iväg på en lägenhetsvisning i Tallkrogen som Åsa på jobbet hjälpt mig med. Jätte fin lägenhet med kök och balkong men jag har besämt mig för att inte ta den... Det var inte riktigt läge för den just nu...

/M

Så var det fixat!

Ja, då har jag skrivit på papprerna om tillsvidare anställning:D Fick även en liten löneförhöjning fast jag inte skulle få nått alls i år... Man tackar, man tackar! Det är inte helt så fel:p
Skrev även på hyreskontraktet igår, det tog sin lilla tid men nu är det fixat och hyresvärden är inte alls så hemsk som jag trott, hon är faktiskt riktigt trevlig...

Igår var förövrigt en för jävligt jobbig dag, för att det var så många borta och vi hade nya vikarier... Jag var helt sönderstressad så jag somnade nog vi halv åtta-åtta! Jag vill inte klaga på vikarier eftersom jag själv varit en och vet hur det är... Men när man har hand om ca 40 barn tillsammans med en eller två vikarier då dom andra ordinarie tar hand om disken eller någon annan uppgift så känns det ganska tungt ibland. Nu är det ju inte alltid så som tur var (det är faktiskt första gången det händer) men när en sådan dag kommer så blir man nog rejält chockad, man är inte riktigt mentalt beredd på det. Men man är ju alltid glad för vikariernas hjälp det måste jag bara säga! Jag är oftast jätte tacksam för deras hjälp:)

/M

Vart börjar man?

Det är så mycket man vill berätta och jag vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja....

Som sagt så var det bara kul att flyga:D
    


 Här flög vi över Alperna! Där satt jag fastklistrad vid fönster rutan kan jag säga:P

 Så jävla häftigt!

Sen efter allt arbete så blev det ju såklart semester:P
   Man svalkar sig med en öl eller två;)

 Nice uterestaurang!   Jag och Å är ju gottegrisar:P

Andra staden vi var i, där blev det ännu mer semester:D
Jag och Å står och hänger som turister:P

 Nice! Lite tråkigt att lyssna på guiden hela tiden, syns det? :P


Det kommer fler bilder sen, ska ännu få alla andras bilder hoppas jag:D För där är jag med mycket:P

CIAO
/M

Lite snabbt;D

Ja, jag har iaf lagt in bilderna på datorn nu så det kommer nog att komma lite bilder då och då eftersom det är ca 200-300 bilder man tagit:P
Jag kan ju börja med att berätta att vi drack öl och vin varje dag... Det var skitkul att va på vinprovning och testa massa olika sorter.. Sen har man ätit ost så det står härliga till också (till vinet så klart!).


 Här satt jag, Y, J och Å. Tittade på den otroliga utsikten, drack öl och snackade. Så jävla nice:D

Back from Italy:D

Nu har det hänt grejer ska jag tala om för er;P
Massor av grejer!
Jag tänker inte sitta och berätta allt nu för att jag är ännu så trött men när jag får lite mer tid å är piggare så kommer nästan alla 200 (eller mer) bilder att komma upp här lite då och då;P
Jag har iaf haft det skitroligt och det var inte alls jobbigt att flyga, det var bara kul:D
Kommer med mer update sen;D


Usikten från gamla stan som ligger uppe på ett berg i Bergamo!!

RSS 2.0