De börjar ljusna!

Äntligen så börjar snön att smälta och ljuset att ljusna! Precis det jag har längtat efter länge nu. Man blir ju så mycket piggare nu tycker jag eller är de kankse för att jag har varit hemma sjuk i nästan en vecka nu och har fått verkloigen vila ut? Jag var ju trots allt hemma på Gotland t.o.m där jag hade en liten upp passare som heter kent (min lillebror) så jag fick verkligen vila ut.
Nu är jag tillbaka och börjar bli lite nervös nu inför flytten, kan man verkligen vara nervös inför en flytt? Jag är väl bara rädd för att nått ska gå fel, VAD? De vet jag inte, men vad som helst kan!

I helgen var jag å hälsade på mina kära vänner på gotland och det var jätte trevligt men jag kände inte mig riktigt som mig själv, de visade sig att det var feber och inte så lite heller, nästan 40 grader som jag skulle köra 5 mil med! Det är inte något som jag rekomenderar! Jaja, jag kom hem och nu mår jag bra så nästa gång tjejer så ska vi hitta på nått riktigt roligt!

/M

Hemma och fryser med en kopp te.

Igår så var jag på en föreläsning om ADHD och den var väldigt intressant faktiskt. Han som pratade hade själv de och även hans son, båda har fått arbeta med sig själv väldigt mycket och de blev så intressant när han pratade utifrån sitt eget liv, man fick höra om det ur deras perspektiv... Jag var jättetrött egentligen men de va så intressant att jag bara satt och antecknade hela tiden:)
Idag så har jag vandrat runt i farsta på jakt efter badhuset som jag har försökt hitta förut men inte lyckats göra. Jag har kollat på kartor flera gånger och tänker alltid att de är ju enkelt att hitta men icke sa nicke;) Så nu tänkte jag sitta och rita av kartan från internet;)

/M

Otur en annan dag, Karma igen?

Under hela fredagen så gick allt så bra, kom inte ens ihåg att de var fredagen den 13 men igår började det med att jag fick ställa in mina planer med Alexandra och hon fick komma hit istället å äta middag här för jag fick sån fruktansvärd magvärk.... Tänkte då att jag skulle testa en ny medecin som jag fått men som kunde va lite stark och de märktes. Jag var inte riktigt mig själv och när jag skulle laga middagen så går jag och bränner mig på spisen med fingret och idag så skar jag mig rakt i handen me en brödkniv... Kan man ha fredagen den 13 någon dag efter eller är de min karma som vanligt vill bråka med mig?? Nu vet jag iaf att jag inte ska ta den där medecinen när jag är själv och absolut inte när jag ska laga mat... Mitt omdömme var verkligen inte det bästa!
Annars så var de ganska mysigt att va här med men man hade ju sett fram emot att få gå ut och äta, jaja det får bli en annan gång.. Det har jag lovat Alexandra:)

På onsdag ska jag iväg och träffa nya hyresvärden och fastighetskötaren, Jag vet inte ännu om jag kommer att få skriva på kontraktet eller få nycklarna men de får vi se, då kommer alla frågor jag har besvaras! Snart är jag där, i min nya lägenhet och i mitt nya liv:) Det känns som de eftersom jag blir mer självständig då.

/M

Alla hjärtans dag!

Japp, idag är det alla hjärtans dag och som vanligt försöker man att inte gå runt deppad:) Nej skämt åsido så är det en ganska trevlig dag ändå... Jag tänkte att jag skulle iväg och träna snart sen ska jag iväg och träffa Alexandra för vi tänkte gå ut och äta någonstans och kanske shoppa lite...
Tiden går ju så fort hela tiden nu så att igår märkte jag inte förräns vid ca kvart över elva på kvällen när jag pratade med mamma att de var fredagen den trettonde... Skönt att inte gå runt och tänka på de hela dagen:)

Jag hoppas att alla kommer att få en jätte trevlig alla hjärtans dag!
Puss och kram på er alla


/M

Sex and the city, för mycket!

Just nu så håller jag på att kolla klart på hela sex and the city boxen som serafia har här hemma och det är inte lätt, det blir bara ca två avsnitt åt gången för mer känner jag att jag inte har tid med, det finns ju annat som måste fixas också...
Jag kan tycka att det är skönt att komma hem och koppla av med några avsnitt av boxen för då kommer jag ifrån jobbtankarna helt. Jag vill inte riktigt ta med jobbet hem så då behöver jag något annat att tänka på och sex and the city är det bästa sättet att koppla av på tycker jag!
Men på den senaste tiden när jag ser Carrie sitta framför sin dator och hör hur hennes ideér bara flöder fram så längtar jag tills jag har min dator vid  mig, jag känner mig tom på något sätt. Kanske för att jag känner att jag har ganska mycket att skriva om men det försvinner när jag väl ska sätta mig vid datorn och skriva... Jag har inte riktigt någon inspiration längre... Jag älskar at skriva och när jag bodde hemma hos mamma så skrev jag jämt om allt möjligt... Om jag inte känner att jag vill prata med någon om mina problem så skriver jag om dom istället och sen mår jag bra, då har jag fått ur det ur mitt system.
Jag hoppas att jag bara kommer att känna mig hemma i den nya lägenheten för då kommer jag verkligen få fram min inspiration det vet jag!
Det är en annan sak som jag är lite orolig över att jag inte kommer att känna mig som hemma i min egen lägenhet, jag har ju trots allt aldrig bott själv så jag vet ju inte hur jag kommer att reagera.. Kommer jag att få panik? eller kommer jag att känna mig väldigt ensam?

/M


Ytlig? Nej!

Vissa kanske kommer att tro att jag har förändrat mig ganska mycket, det kanske jag har när det gäller klädstilen och vissa åsikter men jag är fortfarande samma person! Såhär är det: Jag har ju börjat handla ganska mycket kläder och har börjat intressera mig mycket för sånt och kan tycka att det är skönt och lugnande att bara gå runt i en massa affärer men jag vill inte att andra ska komma å tro att jag har börjat bli ytlig bara för det. Jag är ännu samma tjej som ännu pratar gotländska och är stolt över det... Jag skulle kanske ha gjort samma sak på gotland om jag hade haft pengar då men man hade ju inget klokt jobb så de gick ju inte.. Nu lever jag lite mer och kan unna mig lite dyrare saker och de uppskattar jag, jag vet att jag inte alltid kommer att kunna det. Allrahelst nu när jag har eget boende, då kommer jag istället lyxa till de med saker till lägenheten;) Jag kännde att jag va tvungen att varna er innan jag kommer hem till gotland. Jag vill inte att man ska få fel uppfattning om mig bara för att jag flyttat till stockholm...

Det ska bli skönt att få komma hem snart och hälsa på men jag är rädd för att det ska bli för jobbigt när man kommer tillbaka till stockholm. Just nu så längtar jag inte tillbaka så jätte mycket men det är väl kanske för att jag försöker förtränga det och sen har jag kanske inte så mycket tid till de heller. De som går i mina tankar för det mesta nu är allt som har med de nya boendet att göra:)

Karma och mera snö...

Jag har aldrig riktigt trott på karma förut men jag börjar nästan göra det nu...
Det har ju gått så bra med både jobb och boende nu så något annat måste ju gå fel som jag skrev förut, idag så har jag slagit i huvudet två gånger på samma ställe så att jag har världens bula och precis när jag slagit mig så kommer alltid ordet karma upp... Ja de måste ju gå jämt ut på nått sätt och det är tydligen på det här sättet för mig...

Annars idag så har jag precis varit å simmat i en timme i högdalen, det var otroligt skönt fast jag nästan höll på att banga ur för att jag var så jädrans trött, men jag tog mig själv i kragen och glad är jag för det:)
Det har även snöat hela dagen, det har varit en fin och lugn snödag idag... Sånt älskar jag men kommer inte tycka om det när det blir tö och en jäkla massa slask.

Ja nu har jag inte så mycket mer att säga för den här gången.

Hejsvejs!
M

Karma

YES! Jag fick lägenheten!!! Nu har jag fått lite längre tid att hitta något annat... Jag tänker inte bo där i evigheter men nu kan jag söka något annat i lugn och ro, jag behöver inte ta första bästa lägenhet för att jag känner mig stressad och må piss över hela situationen. Jag kan vara lite mer kräsnare nu;)

Jag känner att jag har haft sådan tur med både jobb och och boende nu att något negativt måste ju hända snart och det har redan börjat... När jag nästan var utanför stugan igår kväll så skulle nog fan min nya handväska för 400 kr gå sönder.... Jag har inte hunnit använda den många gånger och innan det så ställdes all trafik genom Älvsjö in pga ett betongblock som ramlat på spåret så att alla tåg var tvugna att åka tillbaka dit dom kom ifrån! jag kunde ju som tur var ta mig hem på annat sätt men det tog evigheter innan jag var hemma... Vad kommer hända härnäst??
Jag vill egentligen inte tänka så men det är nästan oundvikligt när en massa sådana grejer händer...

M

Lite osäkert:/

Jag ska tillbaka till solna ikväll och lämna deposition på lägenheten som jag var och tittade på i Lördags:) men när jag har pratat med tanten som äger den så har det hela tiden känts så osäkert om jag kommer att få den eller inte. Men jag pratade med mamma nu för en stund sen och då kände jag mig mycket lugnare. Jag ska ju trots allt dit och lämna deposition...
Den är väldigt liten och jag får betala lite mer än vad som var räknat men det gör inget för jag behöver ju ha någonstans att bo och det ska bli så skönt att få upp min dator!
Jag känner mig nästan lite illamående för att jag är så nervös...

RSS 2.0