Bilder från nyår:)

             


              


Här är några utav bilderna ;)

Party helg!

Den här helgen består typ bara utav fest vilket är skönt! Jag behöver få ha lite kul, för jag har inte festat sen nyår typ och nu är de dags för nästa helg så kommer ju en liten del utav släkten hit så då har man fullt upp med de;)

I Tisdags så fick jag å M en lång 60 minuters promenad i rask takt vilket var jätte skönt och väldigt bra för oss nu när vi ska komma igång med träningen;)

/M

Nu jävlar!

Det händer grejer!

Lollo har fått låna Phers pappas bil så vi har kört runt en massa nu å Lollo och jag njuter ju verkligen;) Vi har vart å kollat på Phers innebandy matcher och träningar i orminge. Vi har bowlat lite vid Heron City och umgåts ganska mycket nu vilket verkligen är kul när man hinner med:D

I helgen så har jag varit med Moa, Micaela, fredrik och Micke. Vi käkade på Heron city, var lite i spelhallen och fick våra tävlingsinstinkter att verkligen koka;) Såg på Snabba Cash som inte var så himla bra som jag trodde gjorde vi också....

Imorgon så blir de en långpromenad efter jobbet med Micaela:) Det behövs! Jag måste verkligen börja träna nu men är ännu lite förkyld, någon gång under den här månaden kommer det iaf att ske!

Dennis, bilderna kommer nog snart men jag är så jävla dålig bara på att ladda upp dem;) Snart så:D

Until Later;) /M♥


Inget nytt...

Nej, inget nytt här inte tyvärr...

Allt är som vanligt förutom att jag vill att snön ska försvinna nu och att de ska bli sommar!
Jag har fått min årliga dos av snö nu och vill ha tillbaka solen, värmen och sommaren!!!

Jo idag så har jag blivit riktigt sugen på att skaffa nytt träningskort på sats istället för stockholms sim och idrottshallar... Det är bara de att de är ca 200 kr dyrare varje månad... Det tål att betänkas på ännu.... Jag återkommer när jag bestämt mig;)

/M

Testar...

Hej igen på er! I´m Back;)

Fredagen blev väldigt mysig och rolig, jag gick direkt hem till Micaela och vi började med maten direkt som blev tacos, mmm de va gott de:D
Sen kom M´s kompis J och då började vi dricka lite grogg för de va det enda som fanns... Hade jag inte stängt två dagar i rad så skulle jag ha kunnat gå på bolaget och handla lite till M som födelsedags present men det hann jag aldrig.... Men vi hade det väldigt trevligt ändå!
Vid tolv ungefär så fick jag skjuts hem för första gången här i stockholm;)
Lollo var fylle chaffis åt Pehr och medans hon väntade på att han skulle hem så var vi hemma hos mig och snackade lite, vilket var rackarns trevligt...

Lördag å söndag har bara varit slappdagar men nu ska jag snart ta å börja städa lite för de behövs kan jag säga.
Jag har idag suttit ganska länge vid datorn för att lära mig om olika foto redigerings program och jag har iaf kommit en bit på vägen! Jag lägger upp en bild här så får vi se vad ni tycker! Tänk på att de är första bilden jag fixat;) Så de kommer inte va något WOW objekt.... Hehe...

Bilden handlar om Mary Kay för att jag har precis börjat använda deras hudvårdsprodukter som jag egentligen köpt för länge sedan av Frida men nu är de ett nytt år och en ny början!
   


kör på!

Den här veckan har varit tuff, man var ganska trött i måndags när man skulle börja köra på igen som vanligt men som tur var så var man ju ledig i onsdags och de behövdes, för mig så blev det en slappis dag.
Så idag klarade jag av min stängning galant och jag hoppas att jag gör det imorgon med;)
Men de tror jag att jag kommer att göra för jag har ju något att se fram emot,
1. De är helg 2. Jag har ingen stängning på en fredag ett tag framöver 3. Jag ska hem till Micaela och fira henne med en drink eller två för hon fyller år imorron:)

Annars så är allt bra, allt rullar på som vanligt....

/M

Tebax i sthlm igen...

Då var man tillbaka då... Skulle inte ha skadat att va kvar några dagar till nej....
Men nu är jag här och börjar jobba igen imorrn så de får man ta... Förhoppningsvis med en massa ny energi!

Jag får väl börja å uppdatera lite bättre i fortsättningen nu, de tycker till och med jag nu faktiskt;)
Så nu i dagarna så ska jag börja bli lite duktig:D

Gott Nytt år på er allihopa och jag hoppas att alla får en god fortsättning!

/M♥

RSS 2.0