Tid och ork...

Jag har velat skriva varje dag den här veckan men har inte riktigt haft tid och när jag har haft de så har jag inte riktigt haft ork å då blir jag blank i skallen, jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt.. Jag har iaf haft viljan och nu tog den över orken!
Den här veckan så har jag varit å shoppat me lollo en dag, då köpte jag en badräkt så nu har jag varit å simmat för första gången här uppe! Lite nervöst när man är själv och på ett helt nytt ställe men det gick ganska bra kan jag tycka, ska iväg å simma i morgon igen och då ska jag nog simma ganska länge, känner att jag behöver komma på lite andra tankar...
Jag har även varit å fikat med serafia en dag och igår så var jag hemma hos Alex och fikade vid henne fast jag var hur jävla trött som helst men hon är ganska bra på att pigga upp en:) Vi hade tänkt att fika ute men de blev hemma hos henne istället och då gjorde vi chockladpudding med vaniljkräm blandat med sötmandel, mmmm säger jag bara! Hur gott som helst;)
I morgon ska jag som sagt iväg å simma förhoppningsvis, sen ska jag till solna å kolla på en lägenhet åt mig själv... Efter de så ska jag till Alex och vi har planerat att gå iväg å ta en öl på typ anki som förra helgen:)

Jag tror att jag ska ta med mig ett block vart jag än är för hela tiden sitter jag och funderar över saker å ting och många av dom sakerna skulle jag vilja skriva här.. Men när jag kommer hem så kommer jag nästan aldrig ihåg vad jag ska skriva om... Jag avskyr det...

Häpp nu måste jag sluta, ha en trevlig helg!
M

En hel helg hos Alexandra!

Det har varit en väldigt rolig helg men den hade också såklart sina lite mindre roliga stunder...

Det började med att jag å Alex gick till Laughing duck som ligger vid vasagatan och mitt favvoställe!
Vi gick dit för att ta en "öl" och bara ta de lugnt men fick två dryga killar på halsen som satte sig ner bredvid oss... Det av ju såklart mindre kul men de kompenserade vi sen med att ha jävligt roligt vi tunnelbanan, vi flummade oss ganska rejält och tog en massa kort:) Det var riktigt roligt!
I Lördags så var man ju såklart lite slite men vi pallrade oss iväg för att gå å shoppa lite, vi hittade inte så mycket så det blev inte så jättelyckat. På kvällen så gjorde vi oss iordning för ännu en kväll på Laughing Duck (Anki som vi kallar det) och det va jättemysigt de med, vi hittade lite bättre platser den här gången och sen så träffade vi på Lollo, Serafia, Oyalla m.m...
Idag så fick vi pallra oss upp ganska tidigt för att vi skulle på en lägenhetsvisning åt Alexandras bror och den var helt underbar, lite liten men helt underbar ändå:) Hade man några miljoner så skulle man ju lätt köpa den...
Sen träffade vi lollo vid solna centrum för hon å jag skulle iväg å titta på Pehr när han spelade innebandy men det hann vi aldrig riktigt med för jag å lollo hamnade nog lite för länge i flera olika affärer så att plånboken fick ta skiten;)
Nu är jag hemma och känner mig lite sliten men de är ju så de ska va el?
Nej nu ska jag ta å hoppa in i duschen så att man känner sig lite fräshare...
Blev tyvärr ingen träning i helgen men jag ska banne mig ta tummen ur arslet den här veckan å träna;)

Ha de gött!


Confused...

Nu är jag hemma efter en rundtur på stan med lollo å Pehr, de blev en snabb rundtur för vi satt mestadels av tiden på Max men de va mysigt de me... Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att pumpa upp volymen på radion, då känner jag mig inte lika ensam här ute i vischan... Sen är de ganska skönt att ha de när man springer runt å packar som jag ska  göra snart för att jag ska till Alexandra i morgon å sova där!

Jag fick aldrig se den där lägenheten idag men  jag hoppas att jag kommer att få se den i morgon. Ska försöka klämma in de i mitt schema som jag känner just nu att jag har noll koll på...
Därför känner jag mig lite förvirrad, jag vet inte riktigt hur jag känner mig heller... Jag känner mig både glad, ledsen, irriterad lugn och stressad. Kan man känna så mycket på en och samma gång?? Eller är de bara jag som har den förmågan?
Nu ska jag återgå till mitt packande!

Häpp

Arbetsnarkoman?

Har jag blivit en arbetsnarkoman? Ok i sommar så var jag väl de då jag jobbade ca 210 timmar på en månad när jag egentligen bara fick jobba 142 timmar på en månad men nu så är de lite skillnad tycker jag för nu kan jag inte jobba dygnspass. Jag trivs ju på jobbet och ibland känner jag att jag inte vill gå hem för att de finns inget att göra där...
Nu så finns det så mycket att göra också, de är möten hit och planeringar dit och jag trivs med det:) Jag känner att jag har kommit in i vuxen världen nu och är ingen liten unge längre som inte kan någonting. Jag har en massa erfarenhet nu och kommer att få mycket mer genom åren.
Jag tycker att nu när jag orkar och har tid så får jag vara en arbetsnarkoman, det blir ju lite klirr i kassan ju:P

Har fått svar på en lägenhet jag har sökt! Men den är lite dyr och det grämer mig lite faktiskt. Den kostar 4100 i månaden + att han ska ha en månads deposition. Men när jag tänker på att jag kommer att få ha min egen dator där så känns det genast mycket bättre. Jag måste bara få räkna lite på om jag har råd med de eller inte.
Jag tänker nog iaf gå å titta på den, det skadar ju aldrig...

Söker efter något att göra...

Nu har jag så tråkigt så jag försöker hitta saker som jag kan städa och göra...
Lite jobbigt faktiskt. Har hittils dammat av ganska mycket saker som behövde det, tvättat, diskat och städat undan en massa saker men det är ju en ganska lite stuga som man bor i så de finns ju inte så mycket att städa...
Shit vad dagen har gått långsamt... ok jag ska sluta gnälla nu!:)
Annars så börjar jag bli bättre nu och längtar till helgen då man har fått sin lön och har planerat att handla lite träningskläder, träningsskor och en ny baddräkt:)

Hoppas ni får en trevlig kväll/ M

Så in i hevete typiskt!

Nog fan skulle jag bli sjuka idag! Jag som hade planerat att jag skulle iväg å simma ikväll efter jobbet, hade packat väskan och allt men var tvungen att stanna hemma och måste göra de i morron också:(
Jag får krupp av att vara här ensam hela dagar! Jag kom iväg iaf till affären en liten stund för jag var tvungen at handla lite nyttigt och svagt té så jag var å handlade grönt té som jag hoppas nu att de är svagt för jag är ju ingen té expert så jag vet inte, jag bara gissade att de är det:) Ska nog ta och dricka de nu...

Å Tack mamma förresten! Du är solen i mittt :D

Sista Chipspåsen:)

Japp sitter och käkar ur sista chips påsen på ett bra tag nu innan jag börjar träna på allvar!
Jag är lite orolig bara för att jag inte ska orka träna något men det ordnar sig nog ändå.. Jag ska iaf träna minst två gånger per vecka föra att tjäna på årskortet och just nu så är jag ju så jävla taggad...
Ska kolla lite på lägenheter nu, sen hoppa in i duschen och sen ska jag pyssla lite här i lägenheten för de behövs...
Måste också bara säga GRATTIS till min mamma som fyller år idag!

Ha de/M

De va den här helgen de...

Och nu är jag glad över att den är över för den har varit en aning kaos artad! För en gångs skull så vill jag iväg å jobba bara! Fester två dagar i rad och i slutet av festen igår så blev de bara en massa bråk och nu vet jag inte riktigt var nån står, jag vet bara att jag söker ny lägenhet jävligt aktivt nu! Orkar inte förklara just nu, jag vet knappt själv vad som hände... Men de va kul så länge de varade!

M

My New Love!


De här är alltså min nya kamera. Visst e den fin:)

Helg med besök.

När jag kom hem idag så låg Micka å sara i soffan och det blev jag glad för! Det är ju ganska skönt att ha någon att prata me när man kommer hem och allra helst en fredag!
Har blivit lite mer peppad att börja träna nu också när jag såg serafias lapp om alla tider för simmning och gruppträningar i högdalen:) Så snart ska de börja tränas... Tack Serro för att du satt upp den på kylskåpet!
I kväll blir de antagligen nån fest me Sebbe och dom, de paratade om att dra till gamla stan och de låter ju trevlig tycker jag!  Är hur trött som helst egntligen men känner mig ändå ganska taggad till att gå ut och parta lite;)

Sitter nu och väntar på att varmvattnet ska komma för de tog ju slut förut när de andra brudarna duscha... Sen ska man välja kläder och lite annat smått och gott å så är man igång!
Var å handla lite efter jobbet men hittade bara en tröja och ett strort brett skärp.

Ha en trevlig helg!
M


Besök.

Vi har besök från Gotland igen och den här gången så är de Micka å Sara.. De kommer alltså bli fest i helgen! De ser jag fram emot, behöver komma ut å få träffa lite folk. Visst jag träffar mycket folk på jobbet och har blivit ganska bra vän med många men just nu så vill jag träffa lite annant folk...

Idag så har jag suttit hemma och tittat på Sex and the City och de är ganska skönt att bara få slappna av efter jobbet men jag känner också en ganska stor längtan nu att få börja träna... Jag ska försöka göra de nu när jag får min lön och då ska jag även inhandla lite nya träningskläder! Jag förstår inte riktigt vad det är men jag kan tröttna så himla fort på kläder och en massa annat (även killar ibland!)
Jag har även letat lite efter en lägenhet som jag alltid gör när jag kommer hem och nu kom jag på att jag skall kolla upp en linje på en högskola här i närheten som verkar lite intressant. De va en på mitt jobb som tipsade om den och de skulle vara en linje där man kunde utbilda sig till både förskolelärare och lärare i 1-5 samtidigt. Jag har ju inte riktigt bestämt mig om vad jag vill ännu men tänkte att man kan ju alltid kolla... Varför känner jag hela tiden den här jävla stressen över att jag måste börja göra något klokt av mitt liv snart och de är väldigt snart?  Jag vill ju hinna med att göra så mycket! När jag blir gammal så vill jag vara den som har varit med om allt nästan... Men jag vill ändå ha ett klokt jobb som jag har nu, en fast bostad och en kille och de är det som jag känner mig stressad över. Jag är rädd att jag inte kommer att hinna med det! I förrgår fick jag frågan om jag har några egna barn! Vad säger de om mig? Att jag beter mig så pass vuxen så att jag kan ha egen familj eller att jag inte beter mig som en tjugo åring ska göra? Jag vet inte vad jag vill eller jo de gör jag men inte riktigt i vilken ordning! En sak som  jag vet är att jag kommer inte att skaffa barn med första bästa killen bara för att jag inte vill vara en gammal mamma, jag vill ju vara en ung mamma men jag har ändå mina regler och dom är ju bra på sitt sätt.
Ok nu svamlar jag, många har nog aldrig hört mig prata om sådant här men jag bara kände för att skriva av mig lite:)
Ni får ha tålamod med mig, ni kommer nog att få höra mer men vissa grejer tar ett tag innan jag vet hur jag ska skriva och förklara dem.
Det märks att jag inte har skrivit på länge nu när jag skriver så mycket. Egentligen så älskar jag att skriva, jag skriver mycker för mig själv som ingen annan får läsa men nuförtiden när jag inte har någon dator där jag kan skriva för mig själv så blir det aldrig av. Jag ska förklara lite bättre, Dator har jag men Serafia har inte word på sin och min bärbara som jag har med mig är så jävla seg så jag vill nästan aldrig ta fram den! Sen är jag också för trött eller inte att skriva... Nu har jag fått skrivit av mig lite men jag vet inte hur jag ska göra i längden för nu vill jag skriva och jag vill skriova mycket!

See ya!!
M

Nu är de ingång!

Japp nu har vi haft barnen i två dagar och de går hur bra som helst. Vi är inte helt klara ännu med möbleringen men de funkar ändå att ha barnen där. Det är verkligen hur kul som helst att själv få bestämma var allt ska va! Jag har inrett för fulla muggar dom här veckorna:) De har varit mycket övertid men de funkar när man trivs.

Jo! Jag har köpt en ny digitalkamera också! Den är RÖD! och den var inte billig men de gör inget för jag älskar den;)
Nu kan jag ta hur mycket kort som helst!

Hejsvejs!

"Nya Jobbet"

Jag börjar dagen med att tro det eller ej, sova för länge... Vaknar tre minuter innan jag ska börja och hoppar bokstavligen ur sängen och klär på mig och sticker dirket iväg till bussen. Det va inte så mycket jobb på morgonen så de va ju lugnt egentligen men jag avskyr att komma för sent!
Annars har dagen bestått utav en massa bärande utav kartonger och bockat av alla grejer vi fått... Det kom ju en hel lastbil från DHL full me kartonger så det var ju bara att börja träna arm musklerna direkt;) Imorgon kommer det en till från Ikea! Allt är bara en enda röra just nu känns det som, bygg gubberna är ju inte klara ännu på långa vägar, så nu trängs vi där i det stora huset med en massa leksaker som ligger överallt, bygg gubbarna som svär hela tiden och all våran egen personal som försöker hålla koll på alla grejer! Har jag nämnt att vi också bara har tre dagar på oss att fixa iordning allt innan vi ska börja skola in barnen! Det här är en riktig utmaning och det ska bli kul att se om vi kommer att klara det.
Det börjar kännas som om man är med i Extreme Home Makover:)

Jobb igen.

Nu är jul ledigheten slut och det är dags att börja jobba igen... Det har varit skönt att få va hemma så länge och kul att få träffa alla kompisar.
Det känns som om jag kommer att börja på ett nytt jobb men så är det ju inte, det är bara nya rutiner och det här är sista gången jag tänker lära mig nya rutiner på några år iaf. Det är så tröttsamt att hela tiden lära sig nytt och hela tiden vara skärpt för att man måste komma ihåg allt.
Jag hoppas att det kommer gå bra med möbleringen och att bygg gubbarna är klara med renoveringen av det nya huset annars så kan vi ju inte börja jobba och skola in ungarna..

Gott Nytt år på er alla!!

RSS 2.0