Ännu sjuk!

Nu är det fredag och jag är ännu sjuk, jag börjar äntligen märka av lite bättringstecken! Under hela den här veckan jag har varit hemma så har jag varit lika förkyld som i måndags och nästan börjat få lite panik ifall jag inte kommer att vara frisk på måndag men nu så börjar det äntligen släppa och om jag nu måste ta de lugnt hela helgen så får jag väl göra det. Jag ska bli frisk!!! Under den här veckan som jag bara har varit hemma så har jag börjat längta hem ganska mycket.. Jag längtar till Julen som jag aldrig har gjort förr...

Hejsvejs!

Sjuk...

Idag så var jag tvungen att gå hem från jobbet för att jag började känna mig väldigt hängig, tror att jag har feber.. Jag har haft en liten förkylning under hela tiden jag har varit här, den har inte riktigt viljat ge sig men nu så har den blivit värre... Jag tycker att de är skit jobbigt de här, jag vil inte vara borta för mycket. De är ju trots allt jul nästa månad och då vill man ju ha alla pengar man kan få! Så jag ska försöka göra allt jag kan för att bli frisk och så fort som möjligt också. Helst så vill jag bli helt frisk också och slippa den här förkylningen för gott...

Lite öl ikväll...

Är hos Alexandra nu och väntar på att hon ska komma ur duschen så att jag kan duscha:P
De är tänkt att vi ska gå på Anki ikväll vid centralen typ, först ska vi dricka lite här hemma och sen ska vi iväg och ta en öl typ. Inget riktigt festande ikväll är de tänkt men vi får se, av alla de gånger jag har gått ut så har jag lärt mig att det man har planerat blir typ aldrig av och blir det de så är de bara en del utav det...
Det är riktigt mysigt ute nu med all snö men jag är väldigt rädd för att halka med mina skor, dom är inte dom bästa skorna till vintern nej.. Ska väl försöka pallra mig iväg till farsta centrum någon gång i veckan och försöka hitta några kloka skor.


Mys kväll!

Nu är Alexandra på väg hit, vi ska vara hemma hos mig och mysa lite med eld i vedspisen, baka pepparkakor och kankse titta på någon film. Jag är så förkyld just nu så jag orkar inte göra så mycket idag, i morgon så kankse vi skall dricka lite, typ gå på anki och ta en öl eller nåt. Jag ser faktiskt fram emot att bara få ta de lite lugnt ikväll och slippa tänka på jobb, det gör jag alltid annars på kvällarna... I kväll så stänger jag av alla tankar kring jobbet!


Lugn kväll.

Idag har jag också haft en lugn kväll med lite julmusik och så har jag tittat på det senaste avsnittet av OTH, de har jag längtat efter hela dagen. Så jag tänkte också passa på att skriva lite idag med, för när helgen kommer så är det en massa annat som man ska göra, man hinner ändå inte göra allt för tiden går så fort här. Helgen är över på ett kick nästan. Snart så har jag varit här i två månader redan..
En väldigt skön och bra nyhet som jag fick idag är att jag kommer att få va ledig från den 24 till den 28, jag jobbar den 29 och den 30 sen är jag ledig från den 31 till den 7 Januari! Jag är ledig ganska länge och måste verkligen passa på att vila upp mig. Ska försöka umgås lite med vännerna när jag är nere om dom vill och har tid för mig. Annars så ska jag nog bara ta de lugnt.. Fasta jag en känsla av att de kanske inte kommer att bli så, hoppas kan man alltid!

Hej svejs!

Snö!!

Nu så har första riktiga fina snön kommit hit till stockholm, när jag skulle gå hem vid halv fem idag så snöade de för fullt och de hade jag absolut inget emot för det var ju så fint. Helt plötsligt så var ju den tråkiga vägen från bussen och hem jätte mysig! Så jag bestämde mig för att bara mysa i kväll med att tända en brasa i vedspisen, sätta på en film och äta lite godis;) Filmen tog ju slut efter ett tag så nu sitter jag med datorn i knäet och lyssnar på Dolly Parton, fick sån lust att lyssna lite på henne... Fick även lust att ta fram kameran och börja fotografera lite så snart kommer bilder!!
Nu när det har börjat snöa så här mysigt och julen börjar närma sig så börjar man ju så klart bli lite sugen på att lyssna på lite jul musik så jag var ju också tvungen att ladda ner lite. Visst blir man sugen? Allra helst när alla grannar redan börjar pynta utomhus och i alla affärer har de också redan pyntat klart nästan.
Jag hoppas att snön är kvar någon dag nu och att det inte blir äckligt slask istället...

Ny frisyr

Japp nu har jag färgat håret till mörkrött typ, han som färgade och klippte mig sa aldrig vad den hette men han sa att jag skulle passa jättebra i den och jag litade på honom. Det var första gången som jag kände redan från början att jag skulle bli nöjd och det är jag verkligen! Jag känner att jag hade lite flyt nu också när jag skulle hitta en bra frisör salong för jag hittade en nästan direkt, dit kommer jag att gå i fortsättningen:)
Det kommer bilder senare men än så har jag inte hunnit ta några.

Jag kan inte berätta så mycket om mitt arbete eftersom jag har tystnadsplikt men jag kan berätta en liten kul grej som jag pratade med mamma om igår. Först ska jag bara berätta för de som inte vet att jag har väldigt svårt med matte, allra helst siffror och nu så jobbar jag lite som en mattelärare åt ett barn, jag kommer på egna matteuppgifter och det är ganska kul allra helst när jag ser hur kul barnet tycker att det är.
Jag har klarat ett till mål i mitt liv. Jag är på god väg till att mina framtids drömmar ska bli sanna.

Hej svejs...

Dåtid, nutid och framtid...

Hej!!!
Den här veckan har både varit rolig och jobbig, eftersom jag trivs på jobbet så har det varit väldigt roligt. Jag kan se fram emot att gå till jobbet på morgonen för att jag vet att jag kommer ha roligt annars så skulle jag nog inte alls gått iväg om jag inte trivits... För mig så är de väldigt viktigt att jag trivs med de jag gör. De har ju varit lite jobbigt också för vi har haft en massa möten den här veckan och jag har varit så trött så när vi satt i onsdags och skulle beställa all nya möbler m.m. till nya avdelningen så hade jag jättesvårt att kunna koncentrera mig på de jag gjorde. Jag skulle vilja kunna koncentrera mig till 100% på det egentligen annars så har allt gått väldigt bra och i helgen så ska jag väl försöka ta det lugnt, de säger jag egenligen varje helg men man kan ju hoppas:)

Jag tänkte berätta en lite rolig och nostalgisk grej om hela grejen med att jobba på en skola också.
Jag har precis blivit vän med en gammal barndomsvän på facebook så nu kommer alla minnen tillbaka om vad vi brukade leka konstant när vi gick i mellanstadiet... Kan ni gissa vad de va?? Jo de var skola och samtidigt nu så jobbar jag på en skola, vi köpte till och med en whiteboard tavla till att skriva på. Hela tiden går jag och tänker på att jag lyckades att göra de som jag tyckte om när jag var liten... Jag har ändå varit lite tveksam ifall jag verkligen vill jobba som lärare men nu så känner jag mig mer åt den sidan... Antingen så kommer jag att plugga till förskolelärare eller till typ lågstadielärare. Jag tänker iaf inte ha bråttom med att börja plugga nu utan först ska jag starta upp den här nya avdelningen och jobba ett tag så att jag inte behöver ta så mycket lån sen får vi se vad jag har bestämt mig för.


wow

Fan vad skönt! För en gångs skull så har jag tid över till att bara slappa och göra det jag vill den här veckan.
De har verkligen varit fullt ös, de började med måndagen då jag jobbade, var på skolmöte och sen direkt efter skulle på middag med förskolan för vi skulle träffa de nya anställda och börja små planera lite. Både i tisdags och onsdags så har jag varit och handlat present till min lillebror, de va inte lätt ska jag säga er! Därför tog de två dagar och för att jag mest snurrade runt och gick vilse i farsta gallerian...

Idag så har jag blivit bjuden till Nobel middagen som är den tionde December! Men jag vet ännu inte om jag kommer att gåf ör att då är de en blind date på samma gång.
Jag ska förklara...
De började med att Åsa som jag kommer att jobba med sen på den nya avdelningen berättade att hon blivit bjuden av sin vän Harry som vunnit två platser dit eller va man ska säga. Åsa kan inte följa med för att hon och Moa som även jobbar på förskolan ska till Thailand då och när jag satt i fikarummet så frågade hon om jag var singel och visst är jag de tyvärr så då frågade hon mig om jag skulle kunna tänka mig att gå. Vem tackar nej till en Nobel middag? De är ju "once in a life time"! Först var jag givetvis lite velig eftersom de kommer ju bli en blind date och jag avskyr sådant  men sen tänkte jag så här, att jag skulle ju vilja lära känna lite nytt folk och de skulle ju verkligen vara en stor grej att vara med om så visst vill jag de fast jag är så jädrans nervös, jag måste ju chansa lite, då jag kan vara väldigt dålig på det. Men Harry måste ju vilja också, de måste ju stämma mellan oss också kom jag och Åsa överens om så hon tog ett kort på mig och skickade, sen fick hon min msn som han också kommer att få så att vi får prata och se om det kommer att funka. Nu är jag inte så hemskt hoppfull över det här för han var tydligen 28 och det är ju ändå han som bestämmer vem han vill ha med, vill han ha med någon han känner eller någon helt okänd 20 årig tjej från Gotland? Jag tycker ändå att det är ganska häftigt att ha blivit bjuden!

Jag kan ju även berätta att jag har suttit och pratat om hottingar med mina chefer, Moa som är i min ålder och även min manliga kollega John som är i 40 års åldern! De va väldigt kul men ganska bisarrt på samma gång, det är inte många som kan sitta å göra de kan jag tänka mig. Men vi hade jävligt kul.
Jag trodde väl aldrig det i början att jag skulle kunna göra något sådant med mina chefrar som ser så läskiga och allvarliga ut. Vissa utav dem iaf...

Nu är de slutskrivet för mig för den här gången!
Ha de!

Some Pictures...

Liten utflykt i skogås

                           
På väg till bussen.                                     I väntan på bussen.


Vet ej vad vi gör där!

Gotland

Som de flesta vet så har jag varit på Gotland i helgen, både roligt och efterlängtat... Men resan tillbaka till sthlm var ju inte den roligaste! De var ju hur mycket folk som helst så klart och jag hade ingen sittplats! Jag hittade tillslut ett hörn vid en trappa men den var ju inte alltför skön, jag lyckades lägga mig skönt tillslut men när jag väl gjort de så var de bara 30 min kvar tills vi skulle gå av TYPISK! Nu bokar jag nog alltid sittplats...
Jag har även varit på de första mötet nu om den nya avdelningen, jag fick träffa många nya och nu så känns det lite skrämmande spännande om ni förstår vad jag menar. Nu ska vi börja planera tillsmammans och beställa möbler m.m.
De jag mest är rädd för som jag alltid är inför ett nytt jobb är om jag kommer att trivas ihop med dem jag jobbar med, kommer jag att trivas med de nya arbetet och allt vad de innebär?? Vad ska jag göra om jag inte trivs? Sluta? De positiva är att dem jag jobbar med är i rätt okej åldrar om ni förstår? Jag kommer att jobba med en tjej som är i min ålder, en som är ganksa ung mamma och en äldre tant. Så de kommer nog att bli ganska jämt men den äldre tanten verkar lite butter så därför är jag lite osäker om hur de kommer att fungera... Nu framöver iaf så kommer de bli många möten.

Ha de bra nu i höst vädret!

RSS 2.0