En helg på Gotland!

Nu har jag haft en helg på underbara Gotland!

Jag har haft de riktigt skönt och bara umgåtts med familjen typ...
Igår så tog jag och mamma en lång skön promenad tillsammans och fick prata ut ordentligt och sen så var jag med Carro på kvällen och vi hade de jätte mysigt med monopol spel coh en massa prat.
Idag så var vi inne och shoppade lite, de va mest Carro egentligen men jag hittade lite grejer jag med:) Shorts till jobbet vilket jag älskar;) Sen hann jag att träffa Erika och Frida med!
Imorgon så blir de att åka in till stan lite tidigare för att det är balen då och jag vill kolla på bil kortegen vilket alltid är skitkul men det kommer också att bli ganska mycket sentimalitet tror jag, man kommer att minnas tillbka mycket för att det va så jävla kul när man själv var med om det!

Den här helgen har varit som en mini semester typ och det behövde jag för det är ganska mycket just nu....
I stockholm så har jag inte så många ställen man bara kan få ta det lugnt på och inte behöva tänka på allt men här på Gotland så finns det många smultronställen...:) Det enda stället jag kan få tänka på annat och drömma mig bort lite är på gymmet då får jag bort den stressiga känslan också som jag har hela tiden och det är skönt, fifan va jobbigt de skulle vart om jag inte ens hade det...

Until next time!

/M

Sommar och sol, härliga sol!

Idag har de varit hur varmt som helst här, jätte härligt! Jag satt på balkongen och åt glass samttidigt som jag pratade med Kent och bara njöt av solen som värmde i mitt ansikte och jag njöt ännu mera när jag hörde att det spö regnade hemma på gotland;) Lite skadeglad kanske:)

Igår så var jag och bokade tid till min tatuering på foten så till semestern i sommaren så är jag en tatuering rikare:D

På torsdag så åker jag hem och hälsar på familjen vilket är behövligt men jag tänkte också försöka träffa mina pärlor:) Erika å Frida, vi får se när alla har tid...

På onsdag så är det fot massage som gäller för min del, riktigt skönt ska det bli.

/M

Till mina Hjärtan!

Jag tänker på er mina små älsklingar♥

Jag känner bara en sån stor hopplöshet just nu när jag inte kan va där vid er och hjälpa er, jag vill kunna göra nått för er. Krama om er, bara sitta å prata och mysa, hitta på nått som får er på lite andra tankar, finnas där för er i närheten helt enkelt men nu sitter jag fast här och känner att jag inte kan göra nått just nu. Jag känner mig så otillräcklig. Vad ska jag göra?
Jag känner bara en sån stor hopplöshet och otillräcklighet just nu...

Jag tänker på er hela tiden mina Hjärtan♥

/M♥

RSS 2.0