Bilder

Jag tänkte testa att lägga ut lite bilder...



Vi gör oss redo för utgång.
                                
Lite kaksig kanske!                              Förfest hos någon som jag inte känner.

                        
Nu börjar vi släppa loss lite!                Häftig bild! Här ser man alla som va me.

                                          
Jag, Lollo å Jessica gick vidare själva.               Lite porrig kanske;)


Nu är festen igång!!


De var allt för den här gången!

Gotland

Jag tänkte berätta lite om jobbet!

Just nu så jobbar mest i en förskole klass och på fritids, i förskole klassen så jobbar jag som resurs åt en liten kille som har energi så det heter duga! En dag i veckan så jobbar jag även på en dagis avdelning. Jag trivs bäst just nu i förskole klassen och fritids för att där har jag ju varit mest, jag har inte kommit in gruppen på förskolan riktigt ännu när jag bara är där en dag i veckan.
Jag jobbat här i tre veckor nu (WOW vad tiden går fort!) och fjantar mig som om jag vore hemma... haha.. Jag stor trivs, fast de enda jobbiga är att de är så mörkt ute nu, de är så fruktansvärt jobbigt att gå upp och man är så trött när man kommer hem.
Jag tror att jag trivs så bra där jag arbetar också för att de finns så många i min egen ålder, vi kan ha väldigt kul tillsammans.
En grej som är poppis just nu bland barnen är att måla av bilder ur en tatureings bok och dom är inte riktigt villiga att måla av de själv nej! Nej dom vill att jag ska göra de så jag har fullt upp nu om dagarna med att sitta å måla:) Jag har fått beställningar nu som jag ska måla på båten i helgen!


Skärholmen

I går så va jag å Lollo i skärholmen och handlade lite kläder och varsin ny mp3! Meningen var att vi skulle träffa Alexandra där men hon gick me sin bror och de blev liksom inte så som vi hade tänkt oss, då kändes de lite onödigt att åka dit faktiskt när vi kunde ha åkt in till stan för att de var mycket närmare dit....
Nu börjar en ny vecka och i helgen kommer jag hem till gotland en snabbis, ska försöka träffa dom flesta men de känns som om de kommer att bli lite tajt. Jag ska få köra iaf!!! Nu har de börjat klia väldigt mycke i fingrarna.... Jag trodde inte att jag skulle sakna de så här mycket. De försvinner väl sen hoppas jag... För annars så blir de svårt att stanna kvar här uppe, jag saknar redan så mycket som gör de lite smått svårt ibland...

Ciao

Update

Ok, lite update här...
Var och tittade på en lägenhet i Tungelsta i Tisdags men tackade nej till den för att den va så långt ifrån stan och för att Tungelsta är typ som Havdhem, litet och tråkigt... Jag blev deprimerad nästan så fort jag kom dit så jag var verkligen inte sugen på att tacka ja även fast själva lägenheten var hur fin och stor som helst... Jag, Lollo och Serro får trängas i vår lilla tvåa ett tag till tills jag hittat något annat...
På tal om Lollo och Serro så sitter de bredvid mig här nu och mumsar på chips och hälsar till alla bloggläsare!!

Idag så har jag varit me Alex på stan, de blev inte så mycket gjort förutom att vi gick runt lite överallt i stan.. Jag lärde mig hitta lite mer iaf. Sen kan jag tycka att de är ganska mysigt att gå runt så där på kvällen för de är inte så ofta som man kan gå så själv, man måste alltid gå två ju...
I morgon så blir de väl lite shopping på skärholmen me Alex och kanske utång sen...

Hej svejs!!


Ny blogg

Har lovat mina vänner på gotland att skriva en blogg om hur jag har de här så jag tänkte att jag skulle försöka iaf...
Jag kan inte lova att jag alltid kommer hinna skriva så mycket för om de kommer att fortsätta i den här takten så har jag inte mycket tid över till att sitta här vid datorn... Sen så är de inte min dator heller så jag kan inte sitta här när jag vill heller.... Ikväll så ska jag iaf ta de lugnt med att titta på en film som Stefan tagit med och så ska vi äta lite mat som jag å Serafia gjort.

Fortsättning

Ja, nu så har man lektioner och allt... Samtidigt som jag är ny så får jag vara som en ordinarie som hoppar in lite överallt där de behövs för att de har varit så kort om folk dom senaste dagarna. De är tufft men också roligt, senast idag så fick man ju beröm av en kollega!! Funderar på att ta bort den här bloggen och starta upp en ny men jag måste bara komma på ett bra och klokt namn, någon som har en idé?? Ska också bara få tid till att göra de... Just nu så känner jag att jag hastar mig igenom skrivandet. Jaja vi får se vad som händer, ska försöka luska ut något till nästa gång.

NancyGirl♣

Början på nytt liv!

Mycket har hänt som vanligt men den här gången så har jag flyttat från ön till stockholm för att tro det eller ej men jag fick jobb och det fick jag nästan dirket också. En vecka efter arbetsintervjun så jobbade jag där, så de var bara att ta sitt pick och pack å sticka de... Jag har nu jobbat där en vecka och trivs bra där. Jag har fått hoppa in i grytan direkt så att säga. Just nu så jobbar jag som månads vikarie på en förskola/skola och ska sedan efter års skiftet vara med och starta upp en ny förskole avdelning och idag så fick vi se på den nya byggnaden och den var hur mysig som helst.
Snart börjar alla möten och planeringar för den nya avdelningen! De ska bli spännande samtidigt som de kommer att vara väldigt läskigt eftersom jag aldrig har gjort något liknande.

NancyGirl♣

RSS 2.0