Bra ändå!

Helgen blev bra ändå även fast jag hade min tvivel....
Det blev som vanligt Limerick för oss;) Vi är ju stammisar där såklart!
Moa från mitt jobb var med och det var jätte trevligt men jag tror att nästa gång vi går ut så ska de bara vara vi från jobbet... Det blir ju lätt att nån känner sig lite utanför när man inte känner dom andra så bra...

Just nu så känner jag mig förvirrad över allt som händer i mitt liv, det är så mycket och jag vet inte riktigt hur jag ska parera allt. Jag hoppas att det blir bättre snart för det är så jobbigt att va förvirrad!

Ny vecka imorgon och nya krafter hoppas jag.

Vi hörs/M♥

What a day!

Den här dagen har varit lite knas!
Det började med att jag höll på att svimma innan bussen kom. Började må illa, blev kallsvettig och synen försvann totalt. Jag lyckade iaf stappla mig upp på bussen sen var det bara att ta det lilla lugna.
Fick en skit jobbig skallverk efter det så jag fick två alvedon av min underbara kollega och sen somnade jag på vilan med barnen och efter det så var jag på bättringsvägen:)
Jag hoppas bara att det inte kommer hända igen... Jag måste nog börja träna snart så att mitt blodtryck kan bli lite högre...

Imorgon Fredag sen helg! Yes:D Me love... Det är ju min tidiga fredag också som tur är;)

/M

Shopping dag:)

Idag så var det min tidiga dag då jag slutar vid tre och då bestämde jag mig för att gå en sväng i Farsta centrum.
Lite grejer hittade jag trots allt, inte riktigt de jag var ute efter men en massa annat smått och gott.;)
På den senaste tiden så har jag verkligen inte haft något sug för att gå på stan, jag har verkligen inte haft nån lust till det och jag undrar varför... Jag har allitd viljat gå på stan annars men nu har jag ingen lust alls, jag måste nästan tvinga mig iväg för att handla det jag verkligen behöver. Ska det verkligen va så!?
Vad är det för fel på mig? Är jag sjuk?;)

/M


Effektiv

Jag har varit effektiv som fan idag för att jag hunnit med så mycket på jobbet... Det är inte ofta man får tid till att gå och arbeta med annat än med barnen, det är ju så mycket annat man behöver göra också och idag så har jag hunnit med mycket pappersarbete och pyssel som har jag har tänkt göra en längre tid nu men det har aldrig blivit av, men jag har ändå fått umgås med barnen vilket jag älskar det med... Jag kände att jag utnyttjade verkligen tiden ordentligt idag... Det är inte ofta man kan säga det!

Jag har även köpte en ny handväska idag men är lite osäker på om jag ska behålla den.... Så är det alltid för mig. Köper sen ångrar...

/M

So far, so good!

Ja än så länge så är man inte sådär sjukligt trött, känner mig till och med lite pysselsugen så här efter två möten på raden.. Det är väl bra de;)
SKa nog ta och fixa lite här i lägenheten samtidigt som jag dricker en varm kopp te och bara kopplar av innan jag kryper till kojs. Jag känner att jag måste få hinna koppla av lite innan jag går och lägger mig. Annars hinner man ju knappt va i lägenheten eller fixa nått här hemma...

See ya!
/M♥

1/11

Nu har helgen gått förbi redan tyvärr, jag känner mig inte utvilad för att den har gått så fort.
STOPP, STANNA! Jag hinner inte med....

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera nu men det är för att veckan som har varit var hur jävla jobbig som helst... Massa övertid och möten så jag gick nästan å la mig direkt när jag kom hem för att jag var så trött.
Jag hoppas iaf att den är veckan är lite lugnare... Visserligen så börjar den här veckan med pedagogiskt möte och efter det är det Avd möte till ca 20.00 men sen kan det få lugna ner sig tycker jag;)

Den här helgen så har jag varit med Alexandra och vi har haft lite helg mys vid mig. Vi har lagat mat, ätit glass å kollat på film. Det är skönt att ha någon vid sig när man bor i sån här stor lägenhet som jag bor i nu...
Nästa gång blir det Tacos här hemma för mig å Alexandra som vi alltid brukade göra förut!;D

/M

RSS 2.0