Fullbokad helg

Den här veckan så har jag umgåtts med Lollo i tre dagar eftersom hon kom hem från Thailand i Tisdags väldigt brun och fin desutom... Det har varit jätte mysigt och man har fått höra dom flesta historierna nu därifrån:)
Igår så var jag hos M och M från mitt jobb och vi drack lite vin å kollade på Sex and the City vilket var jätte mysigt:)
Idag så var de 50 års kalas hos min morbror, GRATTIS Roffa! Det var jätte trevligt där med;)

På Onsdag så ska jag kolla på en eller 43 st lägenheter om jag ska va noga i Rågsved och det är förstahands kontrakt:D Jag hoppas på att jag kan få en av dom för dom är nybuggda och då slipper jag oroa mig för nästa boende... Så håll tummarna för mig! ;)

/M

Våren blossar för fullt!

Nu verkar det som att våren äntligen är här och helt plötsligt så mår man mycket bättre!:)
Varför gör man alltid det?

I påsken så åkte jag till skåne och träffade hela släkten vilket var väldigt väldigt kul för det var flera år sen sist.
Annars så har det varit fullt upp på jobbet och så har jag lyckats va sjuk två gånger under mars månad vilket inte kommer att se bra ut på lönen... Men men, vad ska man göra åt det? Nu är jag iaf helt frisk och jobbet fortsätter som vanligt.

Nu är det mycket planering för mig eftersom jag ska byta avdelning till hösten och just nu så har jag så mycket ideér och annat som jag ska fixa... Ibland har jag haft väldigt svårt föra att somna för att jag kan inte koppla bort jobbet... Ingen som har nått tips på hur man koppla bort jobbet på kvällarna?

/M

RSS 2.0