Internet finally!

Jo jag skaffade internet i fredags äntligen och det känns sjukt skönt!
Är jag beroende el?
Det är ett mobilt bredband för att jag inte ville ha fast ännu när jag håller på att flytta hela tiden typ...

Helgen har varit jävligt bra, fullt upp. Var ute i fredags med Lollo Pehr å Micke sen var jag ute i lördags för att säga hejdå till A och M med Alexandra det var kul det med, blev en liten efterfest hos mig med Lollo, Sebbe å Wiman på morgonkvisten;)

Min kära morbror och hans fru har precis varit här för att lämna av lite grejer från gotland så nu ska jag ta å börja möblera lite:D

Hejsvejs
/M♥


Inget Internet

Sorry att jag inte skrivit på länge nu, men jag har ju inget internet nu när jag har flyttat in i min nya lägenhet...

Jag trivs skitbra där, lagar mat varje dag och i helgen så var jag och Lollo hemma vid Pehr och bakade bullar med dom. Hur mysigt som helst och de gjorde mig ännu mer baksugenn så snart blir det väl min lägenhet som är full av bulldoft. ;)
Lite tomt är de i min lägenhet för att jag inte har så mycket möbler ännu så de ekar lite men det är snart fixat! Jag kommer bara att leva lite fattigt ett litet tag bara men de får gå de.

/M

Kaos och Kalabalik

Så känns de just nu här hemma med alla grejerna som står överallt som är mina, vem kunde ha trott att jag hade så mycket grejer, men man samlar fan på sig med åren...

En nyhet för idag är att min lillebror ska följa med till stockholm, han ville det så gärna och han kommer att få va våran handyman när skrivbord och allt annant ska skruvas ihop igen. De kan jag behöva för när de gäller det stora skrivbordet så vill jag bara inte göra de helt själv, då blir jag direkt lat å därför kan jag behöva min kära lillebror som puschar på mig och även min mamma är väldigt bra på det.

Just nu så vill jag inte lämna ön, jag vill va kvar här i några dagar till, jag brukar alltid stanna kvar över helgen men inte denna gång... Jag vill nog stanna kvar också för att jag vet att när jag väl kommer upp dit igen så kommer all stress tillbaka direkt. Men jag ska försöka ta det lugnt när jag visar dem runt på mitt jobb. För där kommer jag att visa upp något som jag är riktigt stolt över, som jag har klarat av.

/M♥

Åter på Gotland

Jag är åter på kära Gotland och det behövdes. Här kan jag verkligen slappna av.
På nått sätt så är jag alltid på spänn när jag är i stockholm, det beror kanske på att det är ju där alla krav på mig är. Jag har inte lika mycket krav på mig här som jag har i stockholm.
Aja nog om det...

Det var torgdagen idag och jag har ännu den där speciella torgdagskänslan som jag alltid har haft när man går där. Härligt! Dagen har varit på topp och det har jag med. Underbart! Jag fick uträtta allt jag ville och jag fick träffa Erika å Frida som kom till Hemse för att träffa mig, det var mysigt:)

Torsdag och fredag blir till att plocka isär alla mina möbler här hemma hos mamma för att få upp det till nya lägenheten på lördag:) Nu jävlar börjar de hända grejer

/M

Sjukar

Ja, så har man lyckats bli sjuk tillslut. Nån gång var jag väl tvungen att bli det, jag hoppas bara att det går över fort. Har ju bara slappat hela dagen idag så imorgon kanske jag känner mig lite bättre.
Optimistisk eller? ;)
Jag har sjukanmält mig så att jag är hemma imorgon för säkerhets skull och hoppas då att jag är så pass frisk att jag kan börja städa här hemma innan jag åker till Gotland för då har jag inte så mycket kvar att göra när jag kommer tillbaka å har mamma här... Så är planen min och jag hoppas att den kommer att gå i lås...

P.s Det kanske löser sig till slut för mig, håll tummarna;)

/Love M

3 månader

Varför är känns allt alltid värst dom 3 sista månaderna på året?
Ekonomin knakar alltid dom sista månaderna.... Är de för att de är höst/vinter eller för att man alltid blir så deprimerad att man måste köpa massa saker för att kunna muntra upp sig själv? Eller för att man alltid måste köpa en massa nya vinterkläder?
Fast jag har ännu inte köpt några vinterkläder så det kan ju inte bero på det ännu iaf...

Jag tycker att Oktober, November och December alltid är jobbigast på året. Är de kanske för att det är just de sista månaderna på året och att man då får ångest för att man ännu inte har hunnit göra allt man ville göra under året?

                      

/M

Joyride

Hittade en gammal goding på spotifye vilket var Roxette med låten Joyride... Vilken härlig känsla Roxette förmedlar!
Roxette var en av dom första banden jag började lyssna på och jag kunde lyssna på Joyride hur många gånger som helst. Just nu så har jag den där känslan som jag hade när jag var liten, inga bekymmer bara lek och underbar musik. UNDERBART!

Sånt kan behövas när man har haft en jobbig dag vilket jag har haft idag på jobbet... Det är inte ofta men idag så var det en ganska jobbig dag och då behövs det alltid lite uppmuntrande musik.
Det hjälper nästan alltid för mig.

/M


?????

Yes, de var den fotograferingen det... Skitroligt var de. Tack Micaela för inbjudan!

Samtidigt som allt känns bra så är det jävligt mycket som snurrar runt i mitt lilla huvud.
Jag förstår inte riktigt hur jag ska få allt att gå ihop:( Det enda jag kan göra är att hoppas på att allt löser sig till slut.
Jag tror att när jag kommer till gotland så kommer jag nog att släppa allt det där lite och bara njuta utav att vara hemma några dagar. Jag hoppas det, annars så kommer jag nog att bli helt tokig.

Nu är det fan inte långt kvar till Torgdagen...
Helgen kommer förhoppningsvis att bli lugn eftersom jag behöver friskna till lite från förkylningen som har etsat sig fast riktigt ordentligt

/M


RSS 2.0