Jul!!!

Nu har jultomten varit här och jag är där jag ska vara;) Hemma alltså... Det har varit väldigt skönt och allra helst när jag har varit hemma så mycket och kunnat få fixa här hemma i lugn och ro med mina grejer som det inte finns någon ordning på just nu.
I morgon ska jag upp igen och jobba två dagar sen kommer jag tebax och då är de väl planerat att träffa dem flesta vännerna.. ååå vad jag längtar nu.. Känner inte alls för att åka upp igen, inte för att jag inte vill jobba utan mest för att det är så jobbigt att åka fram och tillbaka hela tiden. Jobba kan jag gärna göra nu när det inte kommer vara så mycket barn och jag ska jobba med Elin och Christoffer, de kommer nog bli väldigt roligt... Bara ung personal:P

Ha ett riktigt gott nytt år nu Allihopa!!


Vinterkräksjukan!

Har jobbat på en dagisavdelning där alla ordinarie fröknar var sjuka idag och det kändes lite hemskt nu när julen kommer smygandes runt hörnet! Men de blev lite mysigt ändå i slutet när jag och Christoffer satt med tre barn och han spelade gitarr för oss;)

Som ni har märkt när jag har skrivtit så är det fullt upp hela tiden men när jag var på väg till jobbet i morse så kom jag på att det nog ganska bra att det är det ändå för annars så skulle jag nog ha längtat hem för mycket... Jag kan ändå känna att det kan bli lite för jobbigt när man tänker på alla hemma, allra helst Paloma. Så de är väl därför jag ser till så att jag har fullt upp hela tiden.. Jag trivs jätte bra här annars, har ju fått en massa julklappar av barnen och deras föräldrar så jag måste ju gör något bra:P

Måste bara berätta lite som hänt på skolan också... Nu får ni inte tro att det är någon hemsk förortsskola utan den är väldigt mysig och bra annars men idag fick en varning utav polisen att det finns en person som kör runt i en bil och plockar in barn i bilen så vi måste verkligen hålla extra koll på dem nu! Sen har vi rånet i Farsta som några av barnen nästan bevittnade. Det var faktiskt ett barn och föräldern som såg rånarna och var tvugna att bli förhörda av polisen, rånarna körde tydligen ner förbi våran skola så när jag var där så kom polis, helkopter och hela köret!
Thats all for tonight! See ya Later...

Lite shopping idag!

Har jobbat i ettan idag som resurs med en mycket stökigare unge och är ganska trött efter det men det har varit lärorikt och kul ändå. Vi bakade peppakakor och har mysat med film idag... Dom tycker ju om en och visar uppskattning till slut! Det är det härligaste:) Var även och handlade lite små grejer idag till nyår t.ex. och en present till Lollo.
Nu sitter man och tittar på One Tree Hill me Lollo och Micka, väldigt mysigt allra helst med brasan som värmer upp en också! Skönt också att inte behöva vara ensam varje kväll också!

Pirrigt..

I morgon ska vi då kolla på några lägenheter i Hässelby strand och jag hoppas verkligen att vi får någon utav dem... Jag är så nervös över det just nu:) Idag har jag även bokat tid för manikyr! Jag tänkte vara lite jul fin i år och jag passar även på nu när jag är ledig lite längre för det är inte så klokt att ha det när man jobbar med mindre barn om ni förstår vad jag menar;)
Nej, nu så blir det nog Gotland på Nyår faktiskt! Vi ska bara bestämma oss om vad vi ska göra nu.

Hej svejs!

Kaos och kalabalik!!

Nu har de varit Lucia och mycket ska fixas inför julen samtidigt som jag har haft föräldramöte för den nya avdelningen, ska kolla på ny lägenhet och ska försöka hinna med den där massagen som man får av jobbet en gång i månaden...
Phu, hur gör folk för att hinna med?? Det undrar jag..
Jag var på julbord i fredags också med jobbet, hur mysigt som helst och de fanns MYCKET god mat!:D

Idag så fyller Lollo år och vi var ute igår med en massa folk! Vi hade skitkul:D Kommer nog bilder på det me om några dagar får vi hoppas;) GRATTIS LOLLO!!!!
Nu är jag skit trött och ska faktiskt gå och lägga mig snart;P

God Natt på er alla!!

Här kommer bilderna!!

Lite bilder från en kväll med mig och Alexandra!


Detta är då våran mysiga brasa som brukar värma upp oss:)
                                   Vi måste ju ha en brasa också som vi kan sitta och mysa framför med pepparkakor och glögg:)
Här är vår öppna spis! Mysig va??;)              Här försöker jag värma upp stugan lite:)


Så här trångt är då vårat lilla kök:)                                                             Alexandra och jag började baka pepparkakor en fredagskväll!
Det är lite trångt i vårat kök men de är bara mysigt;)           Här bakas det pepparkakor!


Här leker jag husmor!                          Så här blev då våra fina pepparkakor som vi gjort utan några formar och bara med våran fantasi!
Här leker jag hemmafru:D                     Så här såg de ut när vi var klara...


Här har hon ramlat i den fina snön för första gången i år!                                                    Här glider hon nerför nästan hela backen med sina sommarskor!
Alexandra har ramlat för första gången i år!;D             Sedan gled hon nerför hela backen!!


Lite röda ögon men här ser ni hur mitt hår ser ut nu:)
Och här kommer kortet där ni kan se min nya hårfärg:)

Söndag

Nu har det hänt mycket i veckan. Jag kan börja med att berätta att i onsdags så var jag, alexandra och clabbe publik i "Fredag hela veckan" . Det var en rolig upplevelse men jag hade sån huvudvärk som förstörde det mesta.
Nu har Alexandra färgat håret igen och den här gången så var det jag som gjorde det, vi var nästan tvungna att görs det för Alexandras röda färg hade nästan försvunnit och blivit rosa istället och det är ju inte så kul att gå med..

Nyårsafton blir jag inte klok på, jag vet inte alls hur jag ska göra.. Nu ska jag kankse inte jobba den andra och femte Januari och då vill jag ju åka hem för jag vet inte alls när jag kan åka hem nästa gång. Men jag har lovat Lollo och Pher nu att jag ska äta middag med dem och Micke men innan har jag lovat Frida och Erika, Nu sitter jag verkligen i ett dilemma här. Jag vill vara med alla men det går ju tyvärr inte:(
Jag måste ännu kolla om det är säkert att jag inte ska jobba den andra och femte så får jag återkomma med hur jag ska göra...

Nästa vecka ska jag stå och prata inför alla de nya föräldrarna till den nya avdelningen! Börjar bli skit nervös, jag ska visserligen inte prata hela tiden och inte allt för mycket heller men jag är ännu den yngsta där och är rädd för att många kommer att undra vad fan jag gör där när jag knappt har kommit ur skolan.. Ni får hålla tummarna för mig på Onsdag!

Det var väl allt för mig den gången men vi hörs snart!
Puss och Kram:D


Bättre

Ja nu börjar bli bättre faktiskt.. Det var ett tag där som jag trodde att jag aldrig skulle bli bättre men se du de blev jag iaf lite så att jag kan jobba;) Så som sagt så har jag börjat jobba igen och de va skönt att få komma in i rutinerna igen men otroligt jobbigt att behöva gå upp så tidigt när man har kunnat sova hur man ville i en veckas tid och sen måste gå tillbaka till gamla morgontider, det är inte kul.. Men det är något med skogås eller är det sthlm? Jag tycker det är skit jobbigt att gå upp på morgonen nuförtiden. Jag har aldrig haft så mycket problem med att vakna och pallra mig upp ur sängen förut... Vad kan de bero på?? Delvis är det mörkret men ändå inte bara det, det är något annat också som spelar in i det hela om ni förstår vad jag menar.

Hoppas ni har det bättre i det mörka decembervädret!
Kram

RSS 2.0