Modell Pics

Här kommer lite fina bilder från fotograferingen:)

                      
                              

Självklart måste jag ju ladda upp dem direkt för jag blev ju så jävla nöjd!

/M♥


Hösten/Förkylning

Nu är hösten här och med den är förkylningen också här...
Jag känner mig inte riktigt 100%ig ikväll men jag måste kämpa lite eftersom imorrn så ska jag äntligen vara "Modell för en dag" Jippi:D

Samtidigt som hösten och mörkret nu är här så ska jag också flytta upp på det och det är en massa grejer som måste fixas, nu måste jag verkligen försöka vara vuxen och de är fan inte lätt ibland när man inte alls har lust...
Jaja, de kommer nog att gå bra, jag har ju min kära mamma som kommer upp och hjälper mig lite iaf:)

Snart är jag hemma också en stund och det längtar jag efter jävligt mycket! J på jobbet frågade igår om jag längtade hem nu och visst fan gör jag det... Märks det eller?! ;)
Snacka om att dom lärt känna mig nu....

/M

Leka med elden!

Igår så fick jag leka lite med elden när vi hade brand utbildning:) hehe, pyroman som man är...
Nej, skämt åsido så var de ganska läskigt. Man kände hur adrenalinet började pumpa.

Idag blir de träning och sen förhoppningsvis så är hyresvärden hemma så att jag kan få säga upp min nuvarande lägenhet...

hej svejs

/M

Spännande saker!

Nu jävlar börjar det hända lite grejer!

  • Idag så ska jag skriva på ett kontrakt för en lägenhet i högdalen:D
  • Jag har fått mina arbetskläder på jobbet så nu går jag runt med snickarbyxor, härligt!
  • Jag ska ner till Gotland på Torgdagen vilket jag längtar till så jävla mycket....
  • Mamma följer med mig upp med alla mina möbler:D Ska bli kul som fan de med:D Eftersom det är första gången hon kommer upp å hälsar på för att nu har hon någonstans att sova:)

Mycket händer nu och jag är redan helt slut men det är ska gå för nu så kommer jag ha en jättestor 2:a! Med balkong, kök och badkar:D Jag längtar tills jag kan få sitta ute på balkongen insvepad i ett täcke med en varm kopp te och läsa en bok. Jag kommer att känna mig mer fri.
Nu har jag även närmare till jobbet och det tar ca 1-2 min för mig att gå till sim och träningshallen nu så jag kommer att spara en massa tid också!
Jag kommer att bo vid gröna linjen vilket jag ville också:)

Detta var allt för denna gång. See ya!

/M


duktig vecka!

Den här veckan har jag verkligen haft energin på min sida;) Jag har jobbat på för fullt på jobbet å hemma. Tränat 3 dagar på raken så nu kan jag slappa rejält i helgen. Å till sist men inte minst storstädat lägenheten!
Visst har jag varit duktigt:)
Några överraskningar har jag fått den här veckan också:) Först kommer min kollega med tre presenter till mig, Å och J! Det var en lite uppskattnings present, hur gulligt som helst! Förstår ni nu varför jag älskar mitt jobb... Idag så gav en förälder oss bullar också som hon bakat själv:) Hur gulligt som helst det med! Så idag så har jag gömt mig i köket och mumsat på bullar;)

Ikväll så ska jag iväg till Lollo å Sara för en film och myskväll. Man får även vara beredd på att de kan bli utgång;) Vilket som spelar ingen roll...

/M

man vill växa!

På senaste tiden så har jag hört många klaga på att dom behöver komma ifrån Gotland, vill flytta för att kunna växa mer som person och att det inte går att göra när man är kvar på ön.
Det är helt sant! Jag kände precis samma sak innan jag flyttade och jag tror att de är mest dom som är arbetslösa som känner så. Man vill göra något annat för att kunna lära känna sig själv och inte stå kvar på samma ställe å bara trampa. Mitt råd är att flyga iväg å växa lite! ;) Man kanske längtar hem efter tag men då har man iaf väst lite i personligheten, då är man en bit på vägen iaf. Men om man stannar så växer man hela tiden som jag gör! Många kanske tror att jag har blivit snobb eller en helt annan människa och det kanske jag har när det gäller vissa delar men jag känner ännu mig som den person som lämnade Gotland. Jag har bara blivit en bättre version utav Marielle. Jag är Marielle med mycket bättre självförtroende och erfarenhet!
Så våga ta steget även fast det känns läskigt i början! I värsta fall så finns ju alltid Gotland kvar;)

Det var allt för idag! See ya....

/M


pålurad....

Under veckan när jag som vanligt skulle gå till tåget och ska dra mitt SL kort så fungerar det inte, då kommer jag på att, fan jag skulle ju köpt nytt igår... Så då får jag vackert ställa mig i kön och känna mig lagom stressad för att tåget skulle ju komma närsom och när jag väl kommer frma i kassan så frågar tanten om jag vill ha SL acess kort. FAN tänker jag, jag har inte tid med det här! Jag svarar att jag skulle vilja ha lite info först och helt plötsligt så frågar hon mig vilken färg jag ska och jag som är fullkomligt uppstressad säger lila och vips så har jag fått ett SL acess kort somjag kan fylla på varje månad. INTE vad jag hade tänkt mig riktigt men jag måste ge tanten credit för att lura på folk som är stressade verkar funka ganska bra, iaf på mig:)

Imorgon så är det kräftskiva och det ska bli roligt. Planerar för fulla muggar nu om vad jag ska ha med mig...

/M

RSS 2.0